Nabolagsmøte: Randaberg – Viking

Her er bilder fra nabolagsmøte mellom Randaberg IL og Viking FK.

Kampen, der Viking spilte med mange nye spillere i tillegg til stjernene, endte til slutt 1-2 til Tippeligalaget. Viking tok ledelsen med Jón Dadí Bödvarsson. Så utlignet Randaberg like før pause, i en situasjon der keeper Christoffer Midbøe Lunde var sjanseløs.

Viking startet kampen med et reservepreget lag med mange nye spillere, deriblant en av de nye spissene Osita Chikere. Han fikk flere sjanser, men skorte ikke mot Randaberg. Vi får satse på at han fortsetter å spille seg til sjanser. Dessuten er han, ifølge Jonevret, en del av et langtidsprosjekt.

I andre omgang ble hele laget byttet ut og inn kom A-laget til Viking med et par unntak. Benjamin Sulimani spilte denne omgangen på topp sammen med Veton Berisha. Han kom til en eller to sjanser, men heller ikke han skoret.

Lenge virket det som om kampen skulle ende uavgjort, men så, helt ut av det blå, kom et langt oppspill til Eirik Schulze som lekkert satte inn 1-2 målet.

OBS!  Bildene ligger av en eller annen grunn i feil rekkefølge. Hvis du vil ha kontinuiteten i bildene så må du begynne nederst.

Ivrig publikum ba Kjell Jonevret om å skrive under på armen i tillegg til lagbildet.

Kjell Jonevret snakket om det fine "väderet", og skrev under på lagbildene.

Kjell Jonevret snakket om det fine «väderet», og skrev under på lagbildene.

Også Benjamin Sulimani snakket med Olsen.

Osita Chikere står enda foran kamera til Olsen og snakker.

Trond Erik Bertelsen og Veton Berisha deler ut autografer.

Det ble delt ut mange autografer av Viking-spillerne. Her ser vi målscorer Jon Dadi Bödvarsson.

Osita Chikere intervjues av tidligere Viking-keeper Frode Olsen.

Tidligere Viking-spiller, og nå Randaberg trener Erik Fuglestad var glad for at Viking kom på besøk og han sier det er positivt at Viking tar seg tid til å besøke lokale klubber.

Benjamin Sulimani håper på å få spilletid også mot Start på søndag.

Rasmus Martinsen kom inn i løpet av andre omgang og spilte en grei kamp.

Eirik Schulze satte inn 1-2 målet på praktfullt vis, og her feires målet sammen med Benjamin Sulimani.

Trond Erik Bertelsen, Vikings venstreback i andre omgang.

Trond Olsen spilte en helt OK kamp og kom til flere innlegg i løpet av andre omgang.

Håkon Skogseid ruver høyt i feltet, men ballen gikk dessverre over mål.

Dommeren måtte bryte inn i flere krangler mellom spillerne i løpet av kampen.

Benjamin Sulimani kan vise seg og bli en viktig spiller for Viking.

Vidar Nisja prøvde ved flere anledninger, men hadde ikke hellet med seg på tirsdag.

Benjamin Sulimani spilte bra. Her vinner han en duell med Randaberg-forsvaret.

Richard Ekunde på vei inn i garderoben i pausen.

Viljar Helland Vevatne var en av spillerne som fikk prøve seg en omgang mot Randaberg.

Christoffer Midbøe Lunde fikk ikke veldig mye å gjøre og kunne ofte ta det med ro.

Richard Ekunde spilte en god første omgang.

Midbøe Lunde var mer eller mindre sjanseløs da Randaberg utlignet rett før pause.

Midbøe Lunde hadde god kontroll på de få sjansene RIL kom til.

Her kastes ballen ut i spill igjen.

Midbøe Lunde spilte en god omgang for Viking.

I første omgang stod Christoffer Midbøe Lunde i mål.

Richard Ekunde i farta!

Blåskalle var også med til Randaberg!

Osita Chikere imponerte ikke veldig mye i debuten, men på sikt kan han bli en viktig spiller for de mørkeblå.

Randabergs nummer 11 fikk gult kort etter en takling på King Osei Gyan.

Kristoffer Haugen spilte venstreback i første omgang.

Osita Chikere kom til flere sjanser i løpet av den omgangen han fikk spille.

Det var både hjemme og bortesupportere på plass i det flotte været på Randaberg.